Acest blog va poate ajuta cu rezultate live, actualizate non-stop din toate campionatele sportive ale lumii. De asemenea, aveti si programul meciurilor din intreaga lume, din hochei, baschet, fotbal, tenis, baseball si rugby.
 
Serivicul de livescore este gratuit si poate fi accesat de oriunde fara costuri ascunse fiind neconditionat! Nu necesita refresh deoarece se actualizaeaza automat la fiecare 20 de secunde iar dvs sunteti anuntat in ce meciuri live s-a marcat recent printr-un avertizor sonor implementat in scriptul de livescore!
 
Astfel, veti fi la curent cu toate rezultatele live si cu tot ce se intampla in toate sporturile practicate acum in intreaga lume. Pentru a accesa sectiunile de rezultate live va rugam sa dati un click pe bannerul de mai jos sau pe unul dintre urmatoarele linkuri, corespunzatoate cu sportul pe care doriti sa il evidentiati: Fotbal , Baschet , Tenis , Hochei , Rugby , Handbal , NFL .
 

Tipseri.com este unul dintre cele mai complete siteuri de pariuri din Romania la ora actuala. Va punem la dispozitie strategii si sisteme profesioniste pentru ca dvs sa aveti un profit cat mai mare.

 
Din experienta conturata in decursul a 2 ani de activitate in lumea pariurilor am reusit sa adunam informatii utile pentru toti pariorii, indiferent de nivelul lor de profesionalism sau de timpul petrecut la casele de pariuri online. Avem atat sfaturi pentru incepatori cat si strategii pentru pariorii avansati. 

Zilnic tipsterii nostri profesionisti va pun la dispozitie biletul zilei, o sursa sigura de castig. Pentru pariorii care vor sa fie la curent cu scorurile din fotbal, tenis sau baschet. Astfel, va oferim rezultate live fotbal, rezultate live tenis, rezultate live baschet, rezultate live rugby, , etc.

Prin simplul fapt ca ne vizitati siteul beneficiati de bonusuri uriase. Casele de pariuri va ofera bonusuri de 100% din sumele depuse numai pentru faptul ca le alegeti ca destinatii de pariuri online.

Va punem la dispozitie cote, clasamente, descrierea handicapului asiatic un ghid special pentru incepatori. sunt descrise elaborat, cu informatii reale si updatate saptamanal. Pariurile sunt o sursa de castig daca sunt tratate cu atentie si seriozitate.

Pentru asta incercam sa va ajutam sa treceti peste emotiile cauzate de un castig sau de o pierdere si sa pariati constant cu aceasi precizie castigatoare.

Forumul site-ului nostru va pune in contact cu comuniattea de pariori romani, despre care trebuie sa stiti ca in plan international conteaza destul de mult Va dorim mult succes in plasarea pariurilor! Puteti vizita site-ul aici!

Tags: rezultate live, cote luni, cote marti, cote miercuri, cote joi, cote vineri, cote sambata, cote duminica, predictii fotbal, predictii , livescore , football livescore , tennis livescore , rezultate in direct , biletul zilei , Pariul Live, Pariul Sigur, Bonusuri, download muzica, download filme, download mp3, muzica, Predictii Fotbal, Predictii, Referate Scolare, Muzica, Pariuri Sportive, Pariuri Online, Case de Pariuri, Pariuri, Biletul Zilei , Predictii Sportive, Biletul Zilei, Clasamente, Pariuri Sportive, Clasamente Fotbal Rezultate Live Fotbal , rezultate live tenis , rezultate live hochei , rezultate live baschet , rezultate live handbal , rezultate live nfl , rezultate live rugby . Biletul zilei , sistemul martingale , planul miza , sfaturile noastre , criteriul kelly .

vineri, 14 august 2009

PDL a cazut in capcana. Conflictul dintre Videanu si Geoana pune in pericol protocolul Coalitiei

La fix sase luni de la semnarea protocolului de colaborare, PSD si PDL se afla in perioada “razboiului rece”. Fiecare dintre cele doua formatiuni politice incearca sa-si determine partenerul de guvernare sa greseasca. Ultimul partid care a punctat a fost PSD, care a adoptat o strategie “neconventionala”, liderii sai lasându-se filmati, in cadru privat, in momentul in care ii criticau dur
pe colegii de la PDL. Desi protocolul semnat intre cele doua partide interzice conflictele publice dintre membrii PSD si PDL, Adriean Videanu s-a enervat si l-a criticat public pe Mircea Geoana, amenintând ca il va da si in judecata. In mod normal, declaratiile lui Videanu ar putea duce la incetarea protocolului.

In urma cu sase luni, liderii PSD si PDL semnau un protocol de colaborare denumit pompos “Parteneriatul pentru Romania”, dublat de doua anexe secrete. Intr-una dintre acestea era regulamentul de functionare a coali?iei, iar in cealalta o list? a ministerelor guvernului. La capitolul “Conduita, Etica si Integritate” din Regulamentul de functionare a Coalitiei sunt doua articole care reglementeaza eventualele scandaluri dintre membrii celor doua partide. Astfel, potrivit art.22 – (1) “Conflictele publice între membrii partidelor, precum si atacurile publice împotriva unor colegi sau a unui partid din Coalitie sunt interzise, constituind fapte susceptibile de sanctionare”. Pe de alta parte, in cadrul protocolului de colaborare, document facut public, se mai prevede ca incetarea protocolului se poate face in trei situatii – la expirarea duratei, prin conventia partilor si prin incalcarea de catre o parte a prevederilor protocolului si a altor intelegeri ulterioare, constatata in cadrul BCCC.

Filmul evenimentelor
Liderii PSD s-au strans vineri, la Turnu Magurele, in sedinta Comitetului Executiv. In prealabil a existat zvonul potrivit caruia PSD ar decide iesirea de la guvernare, ceea ce a facut ca mediatizarea sa fie maxima. Liderii PSD au dat cat au putut si apa la moara, impartindu-se intre sala de sedinta si studiourile de televiziune amplasate in apropiere. Desi atunci PSD a ocupat tot spatiul mediatic al stirilor, nu a fost de ajuns. Deloc intamplator, liderii PSD, in frunte cu Mircea Geoana, au fost surprinsi in discutii particulare in sala de sedinta in momentul in care ii criticau in termeni duri pe colegii de coalitie. Potrivit unei prime inregistrari audio difuzate de Realitatea TV, Mircea Geoana a declarat ca o continua reactie la Traian Basescu este o tactica gresita din punct de vedere strategic, îndemnând la atacuri la adresa lui Emil Boc, Adriean Videanu, Gheorghe Pogea. “Suntem în spatele lor. Tot timpul reactionam la Basescu. Este gresit din punct de vedere strategic. Când Videanu deschide vorba, în spate este un business. ~sta când respira vrea sa faca bani. Dati, ma, în ei ca sunt vraiste la chestia asta! Boc n-are habar de economie. Pogea este adus de pe drumuri. ~stialalti toti stiu ca este omul de casa al lui Videanu. Sunt vulnerabili din punct de vedere public. Hai sa-i atacam“, a spus Geoana.
Primarul Constantei, Radu Mazare, a catalogat programul
«Prima casa» al Guvernului Boc ca fiind o «vrajeala». “Ce e asta «Prima casa»? A venit Boc cu vrajeala asta. Pai cum îl las eu pe Pogea, când am jumatate din Guvern, sa fac? bagabonteala asta? ~stia cum ajung ministri de finante
, cum sunt foarte destepti?, a comentat el. Mazare le-a mai spus colegilor sai ca s-au reunit în CExN pentru a gasi o solutie împotriva lui Traian Basescu.? (...) sa ne batem capul sa scapam de Iuda asta de Basescu, ca asta e cel mai mare rau”, a spus Mazare. O a doua inregistrare “clandestina” il are protagonist pe Liviu Dragnea, care are mai multe tinte. Dragnea crede ca ministrul Radu Berceanu este un «tâmpit», premierul Emil Boc este un «tâst-bâst», iar ministrul Vasile Blaga „vorbeste numai dimineata“. “Era tâmpitul asta de Berceanu la o întâlnire a Coalitiei: Noi n-avem probleme cu seceta în România! Hai sa-mi aratati si mie!”. Ei asa pun problema. Ce, Emil Boc e mai capabil decât Dan Nica? Tâst-bast-ul asta! Am ajuns sa ne dea lectii! Ca si Blaga! Care vorbeste când? Numai dimineata, ca dupa-amiaza are o problema. Ce, Pogea e mai capabil decât Nita? Nici nu e comparatie?, a spus Dragnea.

Videanu s-a enervat
Singurul lider democrat-liberal care s-a enervat si a cazut in capcana intinsa de PSD a fost prim-vicepre¾edintele Adriean Videanu. El a declarat public, sâmbata, ca intentioneaza sa îl actioneze în judecata pe presedintele PSD, Mircea Geoana, pentru calomnie, daca acesta nu probeaza acuzatiile pe care i le-a adus în sedinta CexN al PSD. Cu o zi inainte, Videanu declara ca “PDL nu vrea sa intre într-o polemica pe aceasta tema?. Cu toate acestea, tot atunci, el a spus ca “se demonstreaza înca o data ca suntem singurul partid care se ocupa serios de actul de guvernare si ne preocupam sa gasim solutii la criza globala actuala, astfel încât efectele pentru toti românii sa fie cât mai mici, dar nu pot sa nu constat ca sunt anumiti oameni care se cred barbati de stat, dar al caror caracter este unul jalnic”. Videanu a adaugat ca PSD, „care s-a nascut ca un partid din aspectul imoral al Revolutiei, îsi demonstreaza înca o data caracterul imoral“. Întrebat daca PDL este de acord cu „discutia clarificatoare despre modul în care protocolul coalitiei a fost respectat de ambele parti“, Adriean Videanu a raspuns: „Am mai avut o discutie pe aceasta tema, de aici vine si caracterul imoral al actiunilor PSD. Practic, prin aceasta reuniune, si-au demonstrat efectiv modul cum gândesc“.

Niciun comentariu: