Acest blog va poate ajuta cu rezultate live, actualizate non-stop din toate campionatele sportive ale lumii. De asemenea, aveti si programul meciurilor din intreaga lume, din hochei, baschet, fotbal, tenis, baseball si rugby.
 
Serivicul de livescore este gratuit si poate fi accesat de oriunde fara costuri ascunse fiind neconditionat! Nu necesita refresh deoarece se actualizaeaza automat la fiecare 20 de secunde iar dvs sunteti anuntat in ce meciuri live s-a marcat recent printr-un avertizor sonor implementat in scriptul de livescore!
 
Astfel, veti fi la curent cu toate rezultatele live si cu tot ce se intampla in toate sporturile practicate acum in intreaga lume. Pentru a accesa sectiunile de rezultate live va rugam sa dati un click pe bannerul de mai jos sau pe unul dintre urmatoarele linkuri, corespunzatoate cu sportul pe care doriti sa il evidentiati: Fotbal , Baschet , Tenis , Hochei , Rugby , Handbal , NFL .
 

Tipseri.com este unul dintre cele mai complete siteuri de pariuri din Romania la ora actuala. Va punem la dispozitie strategii si sisteme profesioniste pentru ca dvs sa aveti un profit cat mai mare.

 
Din experienta conturata in decursul a 2 ani de activitate in lumea pariurilor am reusit sa adunam informatii utile pentru toti pariorii, indiferent de nivelul lor de profesionalism sau de timpul petrecut la casele de pariuri online. Avem atat sfaturi pentru incepatori cat si strategii pentru pariorii avansati. 

Zilnic tipsterii nostri profesionisti va pun la dispozitie biletul zilei, o sursa sigura de castig. Pentru pariorii care vor sa fie la curent cu scorurile din fotbal, tenis sau baschet. Astfel, va oferim rezultate live fotbal, rezultate live tenis, rezultate live baschet, rezultate live rugby, , etc.

Prin simplul fapt ca ne vizitati siteul beneficiati de bonusuri uriase. Casele de pariuri va ofera bonusuri de 100% din sumele depuse numai pentru faptul ca le alegeti ca destinatii de pariuri online.

Va punem la dispozitie cote, clasamente, descrierea handicapului asiatic un ghid special pentru incepatori. sunt descrise elaborat, cu informatii reale si updatate saptamanal. Pariurile sunt o sursa de castig daca sunt tratate cu atentie si seriozitate.

Pentru asta incercam sa va ajutam sa treceti peste emotiile cauzate de un castig sau de o pierdere si sa pariati constant cu aceasi precizie castigatoare.

Forumul site-ului nostru va pune in contact cu comuniattea de pariori romani, despre care trebuie sa stiti ca in plan international conteaza destul de mult Va dorim mult succes in plasarea pariurilor! Puteti vizita site-ul aici!

Tags: rezultate live, cote luni, cote marti, cote miercuri, cote joi, cote vineri, cote sambata, cote duminica, predictii fotbal, predictii , livescore , football livescore , tennis livescore , rezultate in direct , biletul zilei , Pariul Live, Pariul Sigur, Bonusuri, download muzica, download filme, download mp3, muzica, Predictii Fotbal, Predictii, Referate Scolare, Muzica, Pariuri Sportive, Pariuri Online, Case de Pariuri, Pariuri, Biletul Zilei , Predictii Sportive, Biletul Zilei, Clasamente, Pariuri Sportive, Clasamente Fotbal Rezultate Live Fotbal , rezultate live tenis , rezultate live hochei , rezultate live baschet , rezultate live handbal , rezultate live nfl , rezultate live rugby . Biletul zilei , sistemul martingale , planul miza , sfaturile noastre , criteriul kelly .

joi, 30 iulie 2009

Cheia dosarului «Ciorogarla». Acuzatiile cad daca procurorii nu pot proba ca furtul s-a comis in noaptea de 27/28 ianuarie

Magistratii Tribunalului Militar Teritorial au dispus, în unanimitate, arestarea preventiva pe o perioada de 25 de zile a celor patru inculpati implicati în dosarul armelor de la Ciorogârla, dupa ce au admis recursul procurorilor la decizia instantei ierarhic inferioare, care, initial, eliberase mandate de arestare pentru doar trei din cei sapte militari retinuti. Astfel, toti militarii arestati saptamâna trecuta pentru furtul armelor de la Ciorogârla se afla dupa gratii, deoarece magistratii au respins recursurile declarate de cei trei inculpati arestati initial. Avocatul Valentin Ovedenie, care îl asista pe sergentul Marian Tudorache, a declarat pentru „Gardianul” ca va întocmi o cerere de eliberare sub control judiciar a clientului sau si ca decizia luata de instanta i se pare exagerata, având în vedere ca cei patru militari lasati liberi de Tribunalul Militar sunt acuzati de calcare de consemn, fapta care nu prezinta pericol social.

Valentin Ovedenie a declarat pentru „Gardianul” ca Tribunalul Militar a retinut, în motivarea deciziei prin care a emis mandate de arestare pentru doar trei din cei sapte militari arestati pentru furtul armelor de la Ciorogârla, ca sergentul Marian Tudorache, caporalul Marian Dinu, caporalul Cristian Radu si soldatul Nicusor Nita sunt acuzati de calcare de consemn, neexistând o legatura directa între ei si furtul armelor. Magistratii Tribunalului Militar Teritorial au declarat secreta sedinta de marti, în care s-a judecat recursul celor trei militari arestati preventiv în dosarul
furtului de arme de la Ciorogârla si cel al procurorilor împotriva deciziei de a îi lasa în libertate pe ceilalti patru militari.
Avocatii din cazul furtului de arme au sustinut, pe 13 februarie, ca nu au vazut în actele procurorilor depuse la dosarul prin care au cerut arestarea preventiva a celor sapte militari din cazul furtului de arme de la Ciorogârla o evidenta a numarului de arme furate si nici macar un inventar al armelor din depozit
. Unul dintre avocatii celor patru militari eliberati pe 13 februarie de instanta a aratat ca principala acuzatie a procurorilor militari în cazul clientilor sai a fost aceea ca în intervalul de timp 21.00-9.00, din noaptea de 27 spre 28 ianuarie, acestia nu ar fi verificat sigiliile depozitului. Ionut Gagea, Ion Petrica si Marius Tudorache, împreuna cu alti patru militari, fusesera retinuti, joi seara, pe 12 februarie, de procurorii militari în dosarul furtului de arme de la Ciorogârla, a anuntat Parchetul General.

Concluzii judecatoresti care se bat cap in cap
Ancheta in cazul furtului de arme de la unitatea militara din Ciorogârla ridica serioase semne de intrebare cu privire la modul in care au fost administrate probele. In lipsa unui comunicat oficial care sa arate modul in care procurorii militari au reusit sa convinga instanta ca trei dintre militari suspectati au furat armele din depozit, in timp ce alti patru au “dormit in post” in noaptea in care se presupune ca a avut loc furtul, putem reface prin metode rudimentare firul anchetei. Anchetatorii presupun ca furtul s-a dat in noaptea de 27 spre 28 ianuarie 2009. Au ajuns la aceasta concluzie doar prin faptul ca, inainte de aceasta data, nu a fost semnalata nici o neregula la unitatea militara. Pe parcursul anchetei, procurorii au ridicat mai multe inscrisuri, registrele unitatii, precum si urme ADN prelevate atât din interiorul depozitului, cât si din perimetrul unitatii. Intervalul in care procurorii suspicioneaza ca s-au furat armele este 27 ianuarie, incepând cu ora 21:00, respectiv 28 ianuarie, ora 9:00 dimineata. In acest interval, la depozitul de la Ciorogârla au avut loc trei schimburi ale serviciului de garda, de catre doua santinele a câte patru ore. Patru dintre militarii care au efectuat serviciul de paza in acest interval de 12 ore au fost retinuti, fiind cercetati pentru savârsirea infractiunii de calcare de consemn. Ieri, Tribunalul Miliar Teritorial Bucuresti, in recurs, a dispus arestarea preventiva pentru 29 de zile a sergentului Marian Tudorache, a caporalilor Marian Dinu si Cristian Radu, precum si a soldatului Nita Nicusor. Un al complet al aceleiasi instante, care a judecat pe data de 13 februarie cererea Parchetului de arestare preventiva, a concluzionat ca anchetatorii nu au putut proba legatura dintre calcarea consemnului si furtul armelor. Acesta este motivul pentru care instanta de fond a dispus cercetarea celor patru in stare de libertate.

Probe materiale incerte si indicii indoielnice
De furtul efectiv al armelor sunt suspectati sergentul major Ionut Ganea si caporaii Marius Tudorache si Ion Petrica. Este de presupus, prin deductie logica, fara existenta altor indicii materiale, ca acesti trei militari s-au aflat in interiorul unitatii in intervalul de timp descris mai sus. Surse judiciare au relatat faptul ca cei trei ar fi fost supusi deja testului poligraf, rezultatul intarind concluzia anchetatorilor conform careia cei trei sunt autorii furtului armelor. Chiar si asa, anchetatorii au coroborat indiciile referitoare la prezenta in unitate in intervalul suspicionat, rezultatul testului poligraf si urmele ADN. Au fost recoltate zeci de amprente si urme ADN, acestea fiind si cele mai concludente probe care au dus
la arestarea celor trei militari de la UM Ciorogârla. Astfel, ADN-ul lui Marius Tudorache, seful dispozitivului de paza, a fost gasit pe o lada de arme din care au fost furate mai multe pistoale. De asemenea, urmele lui au fost recoltate si dintr-o zona situata la trei metri în afara unitatii, în care acesta nu avea ce cauta. La fel, urmele ADN si amprentele celorlalti doi au fost recoltate din depozit, desi acestia au declarat la audierile preliminare ca nu au intrat niciodata acolo. De altfel, fisa postului nu prevede accesul în depozit. Aceste indicii nu pot insa proba fara echivoc faptul ca cei patru sunt autorii furtului. Exista posibilitatea, teoretic, ca amprentele si urme epiteliale prelevate sa fi ajuns pe lazile respective in cu totul alte conditii decât cele suspicionate de anchetatori, respectiv ca Tudorache sa fi ajutat la depozitarea armamentului sau la manevrarea lazilor in momentul manipularii acestora cu mult timp inainte de descxoperirea furtului. In aceste conditii, este absolut necesara efectuarea unei expertize criminalistice care sa stabileasca data la care urmele AND au ajuns pe respectivele obiecte.

Incadrare juridica discutabila in ceea ce priveste patru dintre arestati
Pornind de la concluzia ca furtul a avut loc in noaptea de 28 spre 29 ianuarie, este cel putin suspect motivul pentru care sergentul Marian Tudorache, caporalii Marian Dinu si Cristian Radu, precum si soldatul Nicusor Nita sunt pusi sub acuzare doar pentru savârsirea infractiunii de calcare de consemn, anchetatorii nefacând referire la o eventualitate complicitate la furt. Astfel, s-a stabilit ca placile din azbociment ale primului gard împrejmuitor au fost scoase si dupa furt montate la loc, iar gardul de sârma a fost taiat. Armele, conform cercetarilor de pâna acum, au fost carate prin padure cu o caruta pâna la margine, de unde au fost preluate cu o masina de teren
. Este aproape imposibil ca nici una dintre cele patru santinele sa nu fi observat aceste miscari.

Niciun comentariu: