Acest blog va poate ajuta cu rezultate live, actualizate non-stop din toate campionatele sportive ale lumii. De asemenea, aveti si programul meciurilor din intreaga lume, din hochei, baschet, fotbal, tenis, baseball si rugby.
 
Serivicul de livescore este gratuit si poate fi accesat de oriunde fara costuri ascunse fiind neconditionat! Nu necesita refresh deoarece se actualizaeaza automat la fiecare 20 de secunde iar dvs sunteti anuntat in ce meciuri live s-a marcat recent printr-un avertizor sonor implementat in scriptul de livescore!
 
Astfel, veti fi la curent cu toate rezultatele live si cu tot ce se intampla in toate sporturile practicate acum in intreaga lume. Pentru a accesa sectiunile de rezultate live va rugam sa dati un click pe bannerul de mai jos sau pe unul dintre urmatoarele linkuri, corespunzatoate cu sportul pe care doriti sa il evidentiati: Fotbal , Baschet , Tenis , Hochei , Rugby , Handbal , NFL .
 

Tipseri.com este unul dintre cele mai complete siteuri de pariuri din Romania la ora actuala. Va punem la dispozitie strategii si sisteme profesioniste pentru ca dvs sa aveti un profit cat mai mare.

 
Din experienta conturata in decursul a 2 ani de activitate in lumea pariurilor am reusit sa adunam informatii utile pentru toti pariorii, indiferent de nivelul lor de profesionalism sau de timpul petrecut la casele de pariuri online. Avem atat sfaturi pentru incepatori cat si strategii pentru pariorii avansati. 

Zilnic tipsterii nostri profesionisti va pun la dispozitie biletul zilei, o sursa sigura de castig. Pentru pariorii care vor sa fie la curent cu scorurile din fotbal, tenis sau baschet. Astfel, va oferim rezultate live fotbal, rezultate live tenis, rezultate live baschet, rezultate live rugby, , etc.

Prin simplul fapt ca ne vizitati siteul beneficiati de bonusuri uriase. Casele de pariuri va ofera bonusuri de 100% din sumele depuse numai pentru faptul ca le alegeti ca destinatii de pariuri online.

Va punem la dispozitie cote, clasamente, descrierea handicapului asiatic un ghid special pentru incepatori. sunt descrise elaborat, cu informatii reale si updatate saptamanal. Pariurile sunt o sursa de castig daca sunt tratate cu atentie si seriozitate.

Pentru asta incercam sa va ajutam sa treceti peste emotiile cauzate de un castig sau de o pierdere si sa pariati constant cu aceasi precizie castigatoare.

Forumul site-ului nostru va pune in contact cu comuniattea de pariori romani, despre care trebuie sa stiti ca in plan international conteaza destul de mult Va dorim mult succes in plasarea pariurilor! Puteti vizita site-ul aici!

Tags: rezultate live, cote luni, cote marti, cote miercuri, cote joi, cote vineri, cote sambata, cote duminica, predictii fotbal, predictii , livescore , football livescore , tennis livescore , rezultate in direct , biletul zilei , Pariul Live, Pariul Sigur, Bonusuri, download muzica, download filme, download mp3, muzica, Predictii Fotbal, Predictii, Referate Scolare, Muzica, Pariuri Sportive, Pariuri Online, Case de Pariuri, Pariuri, Biletul Zilei , Predictii Sportive, Biletul Zilei, Clasamente, Pariuri Sportive, Clasamente Fotbal Rezultate Live Fotbal , rezultate live tenis , rezultate live hochei , rezultate live baschet , rezultate live handbal , rezultate live nfl , rezultate live rugby . Biletul zilei , sistemul martingale , planul miza , sfaturile noastre , criteriul kelly .

joi, 30 iulie 2009

Taxa pe colesterol, ultima solutie pentru foamea Bugetului

Medicii de familie au renuntat la proteste, dar situatia din Sanatate
nu se poate calma doar prin dialog. Lipsurile cronice din domeniu sunt accentuate in acest an de reducerea contributiei la Fondul National de Asigurari, dar si de intrarea in somaj a sute de mii de contribuabili. Sursele „Gardianul“ sustin ca autoritatile cauta solutii alternative, cum ar fi taxa pe colesterol si coplata, fiind imposibile reducerile de personal si diminuarea cheltuielilor, aflate si asa la cele mai mici niveluri din Europa

♦ Contributiile la Asigurari au scazut la 10,7 la suta, fata de 12-13 la suta cat se percepe din veniturile angajatilor in tarile europene. Diminuarea a fost solicitata de sindicate pentru a usura povara fiscala, dar statul nu are de unde acoperi deficitul. Ministerul Sanatatii ia in calcul introducerea “pachetului general de servicii”, sistem care ar presupune coplata actelor medicale, simbolica la nivelul medicului de familie, dar suficient de importanta pentru a descuraja abuzul de servicii spitalicesti

♦ Coplata poate fi perceputa odata ce fiecare roman isi va primi cardul de asigurat
si ar putea limita platile la negru. Asigurarile private devin astfel motivate sa investeasca in Romania. O solutie ce va intampina rezistenta industriei alimentare este taxa pe produsele nesanatoase, care se percepe deja in Germania si in unele tari europene. La tigari si alcool, cumulat, taxa pe viciu a adus 400 milioane de euro anual. Lista alimentelor cu continut crescut de grasimi, supuse suprataxarii, ar urma sa fie in acord cu listele europene.

Contributiile la Asigurarile Sociale de Sanatate au scazut in 2009 la 10,7 la suta, fata de 12-13 la suta, cat se percepe din veniturile angajatilor in tarile europene. Diminuarea a fost solicitata de sindicate, pentru a usura povara fiscala resimtita de salariat si de angajat in cote aproape egale. Statul nu are insa de unde acoperi deficitul. Surse informate din domeniu au declarat pentru „Gardianul“ ca Ministerul Sanatatii ia in calcul introducerea “pachetului general de servicii”. Sistemul ar presupune coplata actelor medicale la un nivel pe care autoritatile doresc sa-l pastreze accesibil pentru cei cu venituri mici. Astfel, coplata va fi simbolica la nivelul medicului de familie, dar suficient de importanta pentru a descuraja abuzul de servicii spitalicesti. Coplata va putea fi perceputa dupa ce fiecare roman isi va primi cardul de asigurat, adica in a doua jumatate a anului. Medicii de familie au primit calculatoare
, in 2008, deci ar putea simplifica procedurile administrative odata ce pacientul are un card electronic individual. Sistemul permite urmarirea consumului fara a se introduce plafoane la medicamente, dar si verificarea diagnosticelor, protejand deopotriva pacientii si medicii. Coplata mai limiteaza si platile la negru, iar asigurarile private devin astfel motivate sa investeasca in Romania.

Porcul si chipsurile, amendate
O solutie ce va intampina rezistenta industriei alimentare este taxa pe produsele nesanatoase, care se percepe deja in Germania si in tarile nordice. Ideea de la care s-a pornit este ca sa se diminueze contributiile asiguratilor la Asigurari si sa plateasca mai mult cei care doresc sa adopte comportamente nesanatoase. La tigari si alcool, cumulat, taxa pe viciu a adus 400 milioane de euro anual. Lista alimentelor cu continut crescut de grasimi, supuse suprataxarii, ar urma sa fie in acord cu listele europene, dar numai carnea cu grasime totalizeaza vanzari de 1 miliard de euro, anual, fara a aminti de chipsuri si produse fast-food. Pentru ca industria de profil se confrunta cu reducerea cererii in acest an, taxa va fi la cel mai scazut nivel posibil, dar principiul trebuie introdus atat ca solutie de finantare, cat si ca metoda de preventie a bolilor cardiovasculare. De altfel, statul se angajeaza sa investeasca in depistarea precoce a cancerului, dar si in programul de cardiologie, unde inregistram cele mai mari mortalitati la nivel european.

Niciun comentariu: