Acest blog va poate ajuta cu rezultate live, actualizate non-stop din toate campionatele sportive ale lumii. De asemenea, aveti si programul meciurilor din intreaga lume, din hochei, baschet, fotbal, tenis, baseball si rugby.
 
Serivicul de livescore este gratuit si poate fi accesat de oriunde fara costuri ascunse fiind neconditionat! Nu necesita refresh deoarece se actualizaeaza automat la fiecare 20 de secunde iar dvs sunteti anuntat in ce meciuri live s-a marcat recent printr-un avertizor sonor implementat in scriptul de livescore!
 
Astfel, veti fi la curent cu toate rezultatele live si cu tot ce se intampla in toate sporturile practicate acum in intreaga lume. Pentru a accesa sectiunile de rezultate live va rugam sa dati un click pe bannerul de mai jos sau pe unul dintre urmatoarele linkuri, corespunzatoate cu sportul pe care doriti sa il evidentiati: Fotbal , Baschet , Tenis , Hochei , Rugby , Handbal , NFL .
 

Tipseri.com este unul dintre cele mai complete siteuri de pariuri din Romania la ora actuala. Va punem la dispozitie strategii si sisteme profesioniste pentru ca dvs sa aveti un profit cat mai mare.

 
Din experienta conturata in decursul a 2 ani de activitate in lumea pariurilor am reusit sa adunam informatii utile pentru toti pariorii, indiferent de nivelul lor de profesionalism sau de timpul petrecut la casele de pariuri online. Avem atat sfaturi pentru incepatori cat si strategii pentru pariorii avansati. 

Zilnic tipsterii nostri profesionisti va pun la dispozitie biletul zilei, o sursa sigura de castig. Pentru pariorii care vor sa fie la curent cu scorurile din fotbal, tenis sau baschet. Astfel, va oferim rezultate live fotbal, rezultate live tenis, rezultate live baschet, rezultate live rugby, , etc.

Prin simplul fapt ca ne vizitati siteul beneficiati de bonusuri uriase. Casele de pariuri va ofera bonusuri de 100% din sumele depuse numai pentru faptul ca le alegeti ca destinatii de pariuri online.

Va punem la dispozitie cote, clasamente, descrierea handicapului asiatic un ghid special pentru incepatori. sunt descrise elaborat, cu informatii reale si updatate saptamanal. Pariurile sunt o sursa de castig daca sunt tratate cu atentie si seriozitate.

Pentru asta incercam sa va ajutam sa treceti peste emotiile cauzate de un castig sau de o pierdere si sa pariati constant cu aceasi precizie castigatoare.

Forumul site-ului nostru va pune in contact cu comuniattea de pariori romani, despre care trebuie sa stiti ca in plan international conteaza destul de mult Va dorim mult succes in plasarea pariurilor! Puteti vizita site-ul aici!

Tags: rezultate live, cote luni, cote marti, cote miercuri, cote joi, cote vineri, cote sambata, cote duminica, predictii fotbal, predictii , livescore , football livescore , tennis livescore , rezultate in direct , biletul zilei , Pariul Live, Pariul Sigur, Bonusuri, download muzica, download filme, download mp3, muzica, Predictii Fotbal, Predictii, Referate Scolare, Muzica, Pariuri Sportive, Pariuri Online, Case de Pariuri, Pariuri, Biletul Zilei , Predictii Sportive, Biletul Zilei, Clasamente, Pariuri Sportive, Clasamente Fotbal Rezultate Live Fotbal , rezultate live tenis , rezultate live hochei , rezultate live baschet , rezultate live handbal , rezultate live nfl , rezultate live rugby . Biletul zilei , sistemul martingale , planul miza , sfaturile noastre , criteriul kelly .

vineri, 20 martie 2009

Adriane, nici nu ştii cât de mare începi să fii!

Aşa s-ar putea traduce mesajul dat de Consiliul Naţional al PSD, care l-a readus pe Adrian Năstase în conducerea partidului. Adrian Năstase a revenit în conducerea partidului. Odată cu el are loc şi o reactivare a vechii gărzi, în frunte cu Mitrea şi Cozmâncă. PSDiştii, descrişi de Miron Mitrea drept „flămânziţi“, au cedat nostalgiei vremurilor când erau la putere şi l-au repus pe Năstase în fruntea partidului.

PSD are de ieri un nou preşedinte al Consiliului Naţional: Adrian Năstase.

După tentative de reformă începută în urmă cu trei ani, majoritatea din PSD a decis că a venit vremea restauraţiei şi că partidul trebuie condus de Iliescu, Năstase, Mitrea, Hrebenciuc şi Octav Cozmâncă.

418, cifra magică a lui Năstase

Înscăunarea lui Năstase în funcţia de preşedinte al Consiliului Naţional s-a produs
cu majoritatea de 418 voturi. „Vă mulţumesc pentru această dovadă de încredere“ a fost comentariul lui Năstase, fericit că s-a întors din exil. Un exil în care aceiaşi colegi, din cauza suspiciunilor de corupţie declanşate de scandalul „mătuşa Tamara“, l-au trimis în urmă cu doi ani, după o şedinţă la Hotel Confort.

O înfrângere pentru Geoană

Dan Mircea Popescu, candidatul lui Mircea Geoană, a obţinut doar 202 voturi. Victoria lui Năstase a fost totodată o înfrângere a lui Geoană. Acesta va fi nevoit de acum încolo să împartă puterea în partid nu doar cu Iliescu, Hrebenciuc, Mitrea şi baronii locali, ci şi cu Năstase.

Reînscăunarea lui Năstase ar putea însemna primul pas spre debarcarea lui Geoană. Scenariul unui congres extraordinar după alegerile locale este discutat printre susţinătorii lui Năstase. El a fost confirmat chiar de Ion Iliescu, care, întrebat de organizarea congresului, a răspuns: „Probabil, probabil“.

De ce a câştigat Năstase

Adrian Năstase a câştigat pe fondul nemulţumirilor din PSD faţă de scăderea în sondaje, scădere pusă pe seama lui Geoană. Au contat şi disensiunile apărute între Geoană şi diverşi lideri PSD precum Cristian Diaconescu, Victor Ponta, Titus Corlăţean, Liviu Dragnea, Miron Mitrea, Marian Vanghelie şi Radu Mazăre.

Unii dintre ei, chiar dacă erau adversarii tradiţionali ai lui Năstase, nu au ezitat să-l sprijine doar pentru a-i plăti o poliţă lui Geoană. Alţii nu l-au sprijinit pe Năstase, dar nu au făcut niciun efort pentru a-l sprijini pe Geoană.

În ciuda eforturilor depuse de Viorel Hrebenciuc şi a opoziţiei clujenilor Rus, Dâncu şi Sârbu, împotriva lui Năstase au fost strânse doar 202 voturi.

Cea mai importantă mână de ajutor pentru Năstase a venit din partea lui Ion Iliescu. Pledoaria acestuia pentru „strângerea tuturor forţelor care au fondat acest partid“ şi avertismentul său că, după trei ani de opoziţie, „partidul, în loc să crească, a scăzut“, a contat enorm în mentalul PSD-iştilor dezorientaţi. La semnalul lui Iliescu că „PSD nu e perceput ca partid de stânga“, iar prin actuala conducere nu poate face faţă „restauraţiei capitalismului“, PSD-iştii vechi au votat prin întărirea echipei cu Adrian Năstase.

Mitrea: „Să luptăm pentru flămânzii pe care-i reprezentăm“

După ce au fost zguduiţi de Iliescu, PSD-iştii au fost supuşi la terapie de şoc de Miron Mitrea, care a continuat pledoaria pentru „strângerea forţelor“. „Ne-am cam îmburghezit. Avem o poziţie mai bună, nu ne mai este foame de politică. Haideţi să nu mai spunem că suntem favoriţii numărul 1. Flămânziţi un pic pentru alegerile care vin, pentru flămânzii pe care îi reprezentăm şi vom şti să câştigăm alegerile“, a sfătuit Mitrea.

Năstase: „Nu vă fie frică!“

În discursul său, Năstase a lăudat pe un ton monoton realizările guvernului pe care l-a condus: integrarea în NATO, UE, reducerea inflaţiei, creşterea economică ş.a.m.d. El le-a cerut PSD-iştilor să nu se lase dominaţi de frică. Frică de Băsescu, frică de dosare penale. El a repetat cuvântul „frică“ de zeci de ori şi i-a asigurat pe PSD-işti că nu trebuie să le fie teamă că, odată revenit, se va răzbuna sau va stopa modernizarea partidului.

Năstase a insistat pe cartea victimiză rii, declarând că nu este vinovat şi că dosarele de la DNA sunt comandate politic de la Cotroceni.

ECHIPA DE CAMPANIE

Octav Cozmâncă chemat să revină

Un alt membru al vechii gărzi a PSD, care ar putea fi recuperat în echipa de conducere, este Octav Cozmâncă. Miron Mitrea, şeful de campanie
al partidului, a anunţat ieri că i-a propus lui Cozmâncă să revină la butoanele organizării. Cozmâncă este tentat să revină şi a promis că va da un răspuns săptămâna viitoare. „Dacă fac pasul, voi ajuta partidul ca simplu membru. Nu doresc să mai candidez pentru vreo funcţie “, a spus Cozmâncă, citat de Mediafax.

GEOANĂ CĂTRE ILIESCU

„Depinde de care parte a sexului
te afli“

Mircea Geoană şi Ion Iliescu au avut un schimb de replici care i-a amuzat pe PSD-iştii prezenţi la Consiliul Naţional. După ce Iliescu a afirmat că pentru unitatea partidului a trecut peste toate jignirile care i-au fost aduse de colegi, Geoană i-a răspuns că şi lui i s-au pus etichete. „Ion Iliescu e campion la pus etichete“, a spus Geoană, cu gândul la calificativul „prostănac“. Amuzat, Iliescu a încercat să-l consoleze, spunându-i că „depinde de nuanţe şi context“. Amintindu-şi cât a pătimit din cauza poreclei date de Iliescu, Geoană a răspuns cu o glumă: „E ca în bancul ăla cu sexul. Depinde de care parte te afli“.

PENTRU A NU INTRA ÎN CONFLICT

Năstase şi Geoană îşi vor împărţi strict atribuţiile

Imediat după ce a câştigat şefia Consiliului Naţional, Adrian Năstase a anunţat că, în prima şedinţă a conducerii centrale a PSD, se va stabili o departajare foarte exactă a atribuţiilor lui şi ale lui Mircea Geoană.

În discursul de învingător, Năstase a susţinut că obiectivul ar fi „să nu existe suspiciuni legate de suprapuneri, ceea ce poate în trecut a mai creat tensiuni“. „Voi face un efort special pentru ca tot ceea ce poate fi doar o muncă de echipă în campania electorală să se desfăşoare fără fisuri. Probabil că există din urmă unele cicatrici. Sunt convins că, dacă vom fi înţelepţi, ele nu se vor redeschide niciodată. Rănile vor rămâne undeva în trecutul nostru destul de zbuciumat“, a spus Năstase. „În opoziţie, fiecare an se numără dublu, de aceea vreau să aveţi încredere că vreau să dialogăm. Contaţi pe mine!“, a fost mesajul lui Năstase adresat delegaţilor.

Mircea Geoană a încercat să îşi mascheze înfrângerea, afirmând că a fost o zi bună pentru PSD, iar reuniunea social-democraţilor „a fost de ţinută şi cu multă profunzime politică“.

Geoană: dosarele lui Năstase sunt manipulate politic

Liderul PSD susţine că Adrian Năstase poate aduce un ajutor substan- ţial în câştigarea alegerilor. Întrebat de ziarişti cu privire la problemele pe care le are Năstase în justiţie, Geoană a spus că „încă mai există aceste probleme“, dar este convins că şi le va rezolva, în condiţiile în care „substanţa acuzaţiilor care îi sunt aduse“ arată că este vorba „de o manipulare politică a dosarelor“. (Romulus Georgescu)

Niciun comentariu: