Acest blog va poate ajuta cu rezultate live, actualizate non-stop din toate campionatele sportive ale lumii. De asemenea, aveti si programul meciurilor din intreaga lume, din hochei, baschet, fotbal, tenis, baseball si rugby.
 
Serivicul de livescore este gratuit si poate fi accesat de oriunde fara costuri ascunse fiind neconditionat! Nu necesita refresh deoarece se actualizaeaza automat la fiecare 20 de secunde iar dvs sunteti anuntat in ce meciuri live s-a marcat recent printr-un avertizor sonor implementat in scriptul de livescore!
 
Astfel, veti fi la curent cu toate rezultatele live si cu tot ce se intampla in toate sporturile practicate acum in intreaga lume. Pentru a accesa sectiunile de rezultate live va rugam sa dati un click pe bannerul de mai jos sau pe unul dintre urmatoarele linkuri, corespunzatoate cu sportul pe care doriti sa il evidentiati: Fotbal , Baschet , Tenis , Hochei , Rugby , Handbal , NFL .
 

Tipseri.com este unul dintre cele mai complete siteuri de pariuri din Romania la ora actuala. Va punem la dispozitie strategii si sisteme profesioniste pentru ca dvs sa aveti un profit cat mai mare.

 
Din experienta conturata in decursul a 2 ani de activitate in lumea pariurilor am reusit sa adunam informatii utile pentru toti pariorii, indiferent de nivelul lor de profesionalism sau de timpul petrecut la casele de pariuri online. Avem atat sfaturi pentru incepatori cat si strategii pentru pariorii avansati. 

Zilnic tipsterii nostri profesionisti va pun la dispozitie biletul zilei, o sursa sigura de castig. Pentru pariorii care vor sa fie la curent cu scorurile din fotbal, tenis sau baschet. Astfel, va oferim rezultate live fotbal, rezultate live tenis, rezultate live baschet, rezultate live rugby, , etc.

Prin simplul fapt ca ne vizitati siteul beneficiati de bonusuri uriase. Casele de pariuri va ofera bonusuri de 100% din sumele depuse numai pentru faptul ca le alegeti ca destinatii de pariuri online.

Va punem la dispozitie cote, clasamente, descrierea handicapului asiatic un ghid special pentru incepatori. sunt descrise elaborat, cu informatii reale si updatate saptamanal. Pariurile sunt o sursa de castig daca sunt tratate cu atentie si seriozitate.

Pentru asta incercam sa va ajutam sa treceti peste emotiile cauzate de un castig sau de o pierdere si sa pariati constant cu aceasi precizie castigatoare.

Forumul site-ului nostru va pune in contact cu comuniattea de pariori romani, despre care trebuie sa stiti ca in plan international conteaza destul de mult Va dorim mult succes in plasarea pariurilor! Puteti vizita site-ul aici!

Tags: rezultate live, cote luni, cote marti, cote miercuri, cote joi, cote vineri, cote sambata, cote duminica, predictii fotbal, predictii , livescore , football livescore , tennis livescore , rezultate in direct , biletul zilei , Pariul Live, Pariul Sigur, Bonusuri, download muzica, download filme, download mp3, muzica, Predictii Fotbal, Predictii, Referate Scolare, Muzica, Pariuri Sportive, Pariuri Online, Case de Pariuri, Pariuri, Biletul Zilei , Predictii Sportive, Biletul Zilei, Clasamente, Pariuri Sportive, Clasamente Fotbal Rezultate Live Fotbal , rezultate live tenis , rezultate live hochei , rezultate live baschet , rezultate live handbal , rezultate live nfl , rezultate live rugby . Biletul zilei , sistemul martingale , planul miza , sfaturile noastre , criteriul kelly .

vineri, 20 martie 2009

Rusia ameninta cu forta militara

Reprezentantul Rusiei la NATO, Dmitri Rogozin, a declarat ieri ca Moscova ar putea "utiliza forta" daca Alianta Nord-Atlantica sau Uniunea Europeana "sfideaza" Organizatia Natiunilor Unite in problema Kosovo, relateaza Rompres.
"Daca astazi Uniunea Europeana adopta o pozitie unita sau daca NATO isi depaseste mandatul in Kosovo, aceste organizatii vor sfida ONU, iar atunci si noi, la randul nostru, vom pleca de la faptul ca trebuie sa utilizam o forta brutala numita forta armata, pentru a fi respectati", a declarat Rogozin. Acesta a mai precizat ca Rusia este preocupata de posibilitatea aparitiei unei prezente militare straine in Kosovo. "N-avem nici o indoiala ca intr-un viitor apropiat in Kosovo vor aparea baze militare ale NATO", a adaugat el, precizand insa ca Rusia "este in prezent preocupata in mai mare masura de aparitia masinii militare straine in apropierea granitelor ei - in Polonia si Cehia".
"Lobby-ul mafiei drogurilor"
Dmitri Rogozin s-a declarat convins ca "mafia drogurilor este cea care a reusit sa faca lobby pentru recunoasterea independentei Kosovo". "Detinem informatii potrivit carora Kosovo a devenit nu doar o tara de tranzit a drogurilor in Europa, ci un mare laborator colectiv de fabricare a narcoticelor grele", a afirmat Rogozin, adaugand ca "exista informatii potrivit carora dorinta unor state de a recunoaste independenta Kosovo se datoreaza serviciilor de lobby din partea unor anumiti politicieni, care au fost platiti cu banii murdari ai mafiei drogurilor. "Eu nu exclud ca in curand vom deveni martori ai unor scandaluri de rasunet, in urma unor dezvaluiri privind legaturile unora dintre promotorii activi ai independentei Kosovo cu cartelele de droguri din acest teritoriu", a mentionat reprezentantul special al Rusiei la NATO, opinand ca odata cu recunoasterea Kosovo in Europa a aparut inca o baza a traficului de droguri.
Lavrov flutura precedentul
Ministrul rus de Externe, Serghei Lavrov, a cerut reluarea negocierilor cu privire la viitorul statut al provinciei Kosovo si a precizat ca, tinand cont de practica politica, Rusia considera ca s-a creat un precedent. Negocierile cu privire la viitorul statut al Kosovo trebuie reluate, le-a spus Lavrov ziaristilor acreditati la Moscova, amintind ca Rusia a atras atentia in mai multe randuri asupra consecintelor unei declaratii unilaterale de independenta din partea autoritatilor kosovare. "Se pare ca previziunile noastre incep sa se adevereasca", a mai spus seful diplomatiei ruse, subliniind ca Abhazia si Osetia de Sud nu sunt singurele care au anuntat ca doresc sa procedeze precum Kosovo, astfel de afirmatii fiind facute si in alte zone ale Europei. (George DAMIAN)
Hora separatismelor
Parlamentul Republicii Srpska a decis, joi seara, ca entitatea sarbilor bosniaci "are dreptul" de a se separa de Bosnia, daca ONU si o majoritate a tarilor Uniunii Europene recunosc independenta Kosovo, relateaza Mediafax. "Daca un numar semnificativ de membri ONU, in special membri ai UE, recunosc independenta Kosovo (...), Adunarea considera ca este vorba despre un precedent in recunoasterea dreptului de autodeterminare, a celui de secesiune", se arata intr-o rezolutie aprobata de majoritatea covarsitoare a membrilor Parlamentului sarbilor din Bosnia. Entitate sarba a Bosniei, Republica Srpska formeaza, alaturi de Federatia Croato-Musulmana, Bosnia de dupa razboiul intercomunitar care a devastat fosta republica iugoslava in perioada 1992 - 1995. Cele doua entitati sunt legate prin institutii centrale, care au insa prerogative reduse. Ministrii de Externe ai Abhaziei, Osetiei de Sud si Transnistriei s-au intalnit ieri la Moscova, pentru a pregati o reuniune a presedintilor celor trei regiuni separatiste. "Ministrii de Externe ai Abhaziei, Osetiei de Sud si ai Transnistriei intentioneaza sa discute probleme legate de pregatirea unei reuniuni a presedintilor republicilor separatiste", a declarat vineri ministrul abhaz de Externe, Serghei Samba. "Vom discuta, de asemenea, despre situatia de dupa recunoasterea independentei Kosovo de catre un numar de state", a adaugat el. (C.D.)
SUA avertizeaza Belgraduli
Washingtonul a cerut joi autoritatilor sarbe sa intareasca securitatea in jurul ambasadei Statelor Unite la Belgrad incendiata de manifestanti sarbi opusi independentei Kosovo.
"Noi suntem in contact cu Guvernul sarb pentru a ne asigura ca el consacra efective suficiente in respectul obligatiei sale internationale de a participa la protectia reprezentantelor diplomatice, mai precis Ambasada noastra", a declarat purtatorul de cuvant al Departamentului de Stat, Sean McCormack, transmite Rompres.
O persoana a fost ucisa si alte 130 ranite, dintre care 52 de politisti, in timp ce alte 192 de persoane au fost arestate in urma violentelor de joi, de la Belgrad, izbucnite dupa protestele fata de independenta Kosovo, a anuntat ieri politia sarba. Un cadavru carbonizat a fost descoperit la Ambasada Statelor Unite, al carei sediu a fost incendiat de protestatari. Oficiali din cadrul ambasadei au precizat ca nu este vorba despre unul dintre angajatii sai. Opt ambasade - Statele Unite, Turcia, Croatia, Marea Britanie, Belgia, Germania, Bosnia-Hertegovina si Canada - au fost avariate, dar si 90 de magazine si mai multe automobile, potrivit comunicatului.
Tensiuni la frontiera dintre Kosovo si Serbia
Zeci de autocare cu studenti sarbi au fost oprite, ieri, de fortele internationale in dreptul punctului de trecere Jarinje, situat la granita de nord dintre autoproclamata republica Kosovo si Serbia, transmite Rompres. Tinerii incercau sa ajunga la un protest ce urma sa aiba loc la ora locala 12:44, simbolizand rezolutia ONU 1244 ce prevede crearea bazelor unei guvernari autonome a provinciei Kosovo, cu garantarea drepturilor minoritatilor, in cadrul frontierelor Serbiei. Studentii nu s-au lasat descurajati de interventia MINUK si au organizat un protest spontan, parasind autocarele si agitand in aer steagul Serbiei. Mai mult, acestia si-a declarat intentia de a merge mai departe, in pofida restrictionarii accesului. "O sa trecem. Ce pot sa ne faca, sa traga in noi?", a declarat unul dintre protestatari, citat de Rompres. Punctul de trecere de la Jarinje este pazit de forte ale ONU, KFOR si de politia etnicilor kosovari, situatia creata ieri fiind atent monitorizata, inclusiv cu ajutorul unui elicopter militar ce survola intreaga zona. Ca o masura de precautie suplimentara, la aproximativ doi kilometri de punctul de trecere, fortele internationale au blocat soseaua cu doua transportoare blindate, intre ele fiind instalate blocaje mobile cu cuie. (G.D.; A.M.L.)
Basescu in Covasna
Presedintele Traian Basescu a descins ieri, in judetul Covasna, pentru o vizita privata, fiind cazat in vila de protocol din statiune.
Seful statului, care este insotit de sotia sa Maria, ar putea ramane in oras o saptamana, a declarat directorul unui hotel aflat in apropierea vilei, citat de Newsin. Vizita presedintelui in aceasta zona a fost imediat interpretata de liderul Uniunii Civice Maghiare din Sfantu-Gheorghe, Gazda Zoltan, drept "un mesaj de sustinere al acestuia fata de doleantele maghiarilor". Gazda a apreciat ca, prin vizita sa, Basescu transmite un mesaj de sprijin pentru autonomia si predarea limbii romane dupa metode speciale elevilor maghiari. Mai mult, el a spus ca seful statului sustinea ca rezolvare pentru Kosovo autonomia, motiv pentru care tinde sa creada ca Basescu nu este impotriva acesteia. Radicalul maghiar a declarat ca, asa cum prezenta presedintelui Serbiei in Romania nu a fost o intamplare, nu este intamplatoare nici prezenta presedintelui Traian Basescu in Covasna.

Niciun comentariu: